U9: Pihenő nélkül, folyamatosan edzésben – utánpótlás körkép

  • 2022.10.19.

Az U9-es korosztály számára nem volt pihenő ebben az évben sem. A gyermekek korából fakadóan az edzések látogatottsága ingadozó volt, a teljes létszám mellett volt arra is példa, hogy családias hangulat uralkodott az edzésen. Felkészülésük során elsősorban a minél újabb játékelemek gyakorlása, automatizálása történt meg, melynek kiváló fokmérője volt a 2021. július 31-én Orosházán megrendezett utánpótlás torna, melyen második helyezést értek el a gyerekek.

A keret átalakulása minden évben megtörténik a kiöregedő, illetve a felkerülő korosztályok miatt. Ennek tükrében augusztus második hetétől már velünk készülnek a 2014-es születésű gyermekek, akik tavaly még az U7-es csapatot erősítették.

Az U9-es korosztály kerete: Trabach Janó, Nagy Levi, Opauszki Bence, Fekécs Máté, Kuczora Kende, Sebestyén Dávid, Kepenyes-Darida Alex, Ezer Barnabás, Németh Endre, Darida Benedek, Mucinieks Erneszt, Szűcs Gergő, Mihácsi Dominik, Besenczy Simon, Závoda Borisz, Bencsik Holli

Közelgő események:
– 2021. szeptember 4. – Szarvasi Utánpótlás Torna, Szarvas
– 2021. szeptember 11. – Bozsik fesztivál, Békéscsaba

A létszám bővítése is állandó, illetve a jelentkezés is folyamatos, melyet év közben is meg lehet tenni elérhetőségeinken (facebook, illetve telefonszám).
– Valastyán Balázs, telefonszám: 06303509229

Szarvas Fc 1905 Facebook