Utánpótlás körkép

  • 2022.10.19.

Füredi János – csapatunk utánpótlás vezetője, az utánpótlás jelenlegi helyzetéről számolt be honlapunknak.

Nyáron minden utánpótlás csapat elkezdte az edzéseket. Természetesen a vírus elleni védekezés figyelembe vételével. Az ősz folyamán a szabadtéri Bozsik programokon részt vettünk. Az ovisok és az U/9 esek a fesztiválokon, a nagyobbak U/11 – U/13 pedig a tornákon. Sajnos a pandémia miatt a teremtornák elmaradtak, még a nagy hagyománnyal rendelkező saját tornáinkat sem tudtuk megrendezni. Tavasszal reméljük a Bozsik program újra elindul.
A Bozsik korosztályok edzői: U/7 Somogyi János és Trabach János, U/9 Valastyán Balázs, U/11 Truczka Tamás, U/13 Adamik Vilmos és Rohony Márk.

A nagy pályás utánpótlás csapataink nyáron újra elkezdték az edzéseket. Serdülő csapat a megyei bajnokság északi csoportjába kapott besorolást. A bajnokság felénél második helyen várják a folytatást. A csapat edzője: Benczúr Norbert.

Az ifjúsági csapat kvalifikációs bajnoksággal kezdte a szezont amit magabiztosan nyert meg. Ezért tavasszal a kiemelt ifjúsági bajnokságba szerepelhet. A csapatból többen is megmutatták magukat a felnőtt csapatba is (Molnár Előd, Bány Bence, Lénárt Ferenc, Borbély Dávid). A csapat edzője: Füredi János

 

Szarvas Fc 1905 Facebook