• 2022.10.19.

November 27-én pénteken tartotta évzáró vacsoráját csapatunk. Bencze Sándor klubelnök bevezetőjében köszöntötte a megjelenteket illetve beszámolt arról, hogy sikeresen eltudott számolni együttesünk a TAO pénzekből származó bevételből, ezáltal a következő támogatási ciklusban nagyobb összeget tud lehívni csapatunk. Továbbá bejelentésre került, hogy jövőre felújításra kerül az öltöző illetve a Fű 2-es pálya egy része villanyvilágítást kap.

IMGP4612

Az elnöki beszámoló után a csapatok edzői értékelték az őszi szezont. Elsőként Kondacs János U15-ös csapatunk vezetőjén volt a sor, aki kiemelte, hogy az akadémiai csapatokkal egyenlőre nem tudtuk felvenni a versenyt, így a csapat csak a minimális célt teljesítette és nem az utolsó helyről várja a tavaszi folytatást, ahol a közvetlen riválisokat mindenképpen szeretnénk megelőzni.

Kiri Mihály U16-os csapatunk trénere év eleji reményei szerint a tavalyi NB2-es szereplés után a megyei bajnokságban együttese a tabella élén fog állni. Az első négy bajnoki után a csapat a kitűzött célt teljesítette, majd ezután a teljesítmény alább hagyott, amiért a mester neheztel csapatára.

IMGP4630

Ifjúsági csapatunk nyújtotta a legjobb teljesítményt az ősz folyamán, 12 mérkőzésből 12 mérkőzést megnyerve. Závoda Gábor edző kiemelte, hogy az új lebonyolítású bajnoki rendszer miatt a korábbiaktól eltérően a felnőtt csapattól külön edzettek, amelyre az együttes jól reagált. A 104 rúgott illetve a csupán 10 kapott gól bármely bajnokságban elismerésre méltó teljesítmény.

Rétes Pál felnőtt csapatunk edzője, először a nyári játékosmozgásról ejtett néhány szót, majd értékelte a csapat őszi szezonját. Szerinte az együttes a kitűzött célt teljesítette, a 7 győzelem illetve 7 döntetlen reális teljesítmény a csapat részéről, bár néhány megszerezhető pontot elhagytunk. Továbbá kiemelte, hogy néhány fegyelmezetlenségi probléma is akadt a túl sok sárga lap miatt. A tavaszi szezonra 7 hetes felkészüléssel készül a csapat, minden hétvégére edző meccset tervezve illetve egy 4 napos mátrai edzőtáborral.

IMGP4646

A vacsora előtt díjazták a legjobb utánpótláskorú játékosokat:

U14

Kata Patrik
Pecznyik Gábor

U15

Bencze Benedek
Hunya Kristóf

U16

Uhljár Gergő
Szappanos Ármin

A felnőtt csapat tervezett felkészülési mérkőzései:

2016. január 30. (szombat) 11:00
Makó FC – Szarvasi FC

2016. február 6. (szombat) 11:00
Gyulai Termál FC – Szarvasi FC

2016. február 13. (szombat) 12:00
Szentesi Kinizsi TE – Szarvasi FC

2016. február 20. (szombat) 14:00
Tiszakécske FC – Szarvasi FC

2016. február 27. (szombat) 14:00
Rákóczifalvi SE – Szarvasi FC

A vacsorán készült képeket IDE kattintva érheti el.

Fotók: Benkő László

Legény Tamás

Szarvas Fc 1905 Facebook